Prisjećanje na Šou

25.02.2020.
Piše: Etnokrat

27. siječnja 2019. godine bila je 75. obljetnica kada su savezničke snage službeno obustavile njemačku proizvodnju sapuna i abažura.

Jeruzalem je bio prepun svjetskih lidera koji su došli da se prisjete najveće tragedije u ljudskoj povijesti, te da napomenu kako se u svakom od nas krije Hitler koji želi imati homogenu etno-naciju.

Komemoraciji pobjede internacionalnog židovstva prisustovao je i hrvatski premijer Andrej Plenković, koji nas je podsjetio da nikad ne zaboravimo 6 goriliona, te čvrsto poručio da se druga šoa pod njegovom vladavinom neće dogoditi.

Istu poruku čuli smo i od njegovih oporbenih kolega iz SDP-a koji se prisjećaju svih onih što su ubijeni jer su bili drugačiji, a nikako što su Židovi sačinjavali internacionalnu kliku bankara koja je podrivala zapadne nacije.

(((ČISTA KOINCIDENCIJA))) GLUPI GOYU!!!

Nakon što se poklonio židovskom kultu i obećao žrtvovati djecu Molochu, čovjek bi pomislio da bi mediji financirani od strane Židova kao Index.hr ovu vijest prenijeli u pozitivnom svjetlu, no to nije slučaj.

Stvar je vrlo jednostavna, apetit židovskog parazita nikada ne može biti zadovoljen, bez obzira koliko moći ima, bez obzira koliko ratova mi vodili za njega, bez obzira kolike privilegije imali u našem društvu.

Ipak, tko god ukaže na negativne elemente internacionalnog židovstva biva ostraciziran od ostatka modernog svijeta. Upravo velika tema komemoracije u Jeruzalemu je suzbijanje onoga što organizacije poput IHRA-e (International Holocaust Remembrance Alliance) nazivaju antisemitizmom, a to je kritiziranje rasno-supremacističke politike koju država Izrael provodi nad domorodačkim palestinskim narodom, kritiziranje cionističkih organizacija koje aktivno djeluju u cilju otvaranja granica Europske Unije, kao i kritiziranje ratova na Bliskom istoku koji se vode primarno radi izraelskih interesa.

Ono što je najbitnije da uradite, ne samo 27.1., nego i svaki dan vlastitog života, jest da se uvijek, ali uvijek prisjetite 4 miliona 1 milion nevinih Židova koji su pobijeni od strane genocidalnih Nijemaca i da nikad takvo što opet ne dozvolimo.

Ovu kolumnu završit ću s citatom čuvenog američkog pjesnika Ezre Pounda koji kratko i jezgrovito sažima cijelu dijalektiku koja se odvija u današnjem svijetu.

Komentiraj

picka
04.03.2020. 08:30
asdfasdfasdf
annalanna
01.03.2020. 22:16
koji je ovo kurac
Anonimac
25.02.2020. 23:39
oj bre iskasapiše 6 horilijardi u jasenovcu
Pero
26.02.2020. 21:23
Zamisli imat više od 13 godina i mislit da je ovo smiješno